Överraska ditt hjärtas kär på alla hjärtans dag

I år infaller alla hjärtans dag som vanligt den 14/2, men också på en fredag passande nog. Det finns alltså alla möjligheter att fira den storslaget. Fixa barnvakt, och boka ett rum på ett riktigt lyxigt hotell i Stockholm! Själva fredagen kommer antagligen gå åt till transport, så när ni har checkat in beställer du helt enkelt upp mat och bubbel med room service.

Njut av en kväll på hotell i varandras sällskap. Kura ihop er i de fluffiga morgonrockarna, bada badkar och kolla på teve i sängen. Sov en lång natt och förbered er för lördagen, som kommer vara huvudnumret den här helgen. Då är det nämligen dags att göra Stockholm!

Frukost och shopping

Givetvis ser ni till att starta dagen med en långsam och härlig hotellfrukost. Det finns ju inte mycket som känns lyxigare än att njuta av nybakat bröd med flera olika sorters pålägg, nypressad juice och mängder med kaffe. Givetvis avslutas frukosten med något sött för att kicka igång resten av dagen.

För nu är det nämligen shoppingdags. Både fönstershopping och faktiskt shopping där ni köper någonting räknas här! Börja med att kolla in allt vackert på Svenskt Tenn. Här finns både möbler, lampor, kökstillbehör och fantastiska tyger med mönster av stora svenska designers. Även prydnadsföremål som förgyller vilket rum som helst hittar du här.

Promenera sedan ett par kvarter in mot city, och du hamnar på Birger Jarlsgatan. Här finns märkesbutiker som Chanel, Louis Vuitton och Gucci. Har du inte budgeten kan du alltid beundra (eller förfasas) över sortimentet.

Kultur

Efter en lunch på Prinsen som ligger alldeles i närheten fortsätter ni promenaden genom staden. Promenera förbi Kungsträdgården och titta på folkmyllret. Blommar körsbärsträden? Fortsätt vidare ut på Blasieholmen. Längst ut mot vattnet ligger Nationalmuseum. Just nu visas bland annat utställningen Breathing Colour av Hella Jongerius. Det är en visuell installation som ger dig en ny syn på ljus, färg och form. Öppna dina sinnen och låt intrycken sjunka in och ta plats.

På vägen tillbaka mot city och hemfärd kan ni njuta av den överdådiga inredningen och atmosfären samt ett glas bubbel på Cadierbaren. Kör någon av er bil så finns det givetvis kaffe också!

Se där, en härlig överraskning och kvalitetstid med din älskling.