Anledningar till att unna dig

När du är på hotell finns det många möjligheter till att unna sig saker. Du kan boka massage, äta en god middag, ta sovmorgon i hotellets sköna säng, beställa roomservice och en massa andra grejer. Men ibland kan det kännas som att man behöver en anledning till att unna sig saker som detta och annars så kan det kännas som att man nästan gör något fel.

Men så är inte fallet. Du har alltid en anledning till att unna dig – för du är ju människa. Och det om något kan vara jobbigt. Men om du känner att det inte riktigt räcker och vill göra dig “förtjänt” av att njuta av den där middagen, massagen, sovmorgonen eller vad det nu än kan vara så får du några tips här.

Du har gjort ditt bästa

I hela ditt liv har du gjort ditt bästa i skolan, på jobbet och i vardagen. Det om något är värt att fira på något sätt och vad passar inte bättre än att bara ta det lugnt på ett hotell. Så länge du gör ditt bästa i livet så är det alltid tillräckligt. Du kan ju inte göra mer än ditt bästa och efter att ha gjort det är du värd att njuta.

Din kropp jobbar

Varje dag – vare sig du vill det eller inte – så jobbar din kropp för att du ska kunna göra allting det du gör. Bara det är en anledning till att unna sig själv saker då och då.