Hotell att besöka i Östergötland

Östergötland kanske inte är det första resmål man tänker på om man vill ha en avkopplande eller fartfylld vistelse. Detta landskap kanske egentligen är mer känt för sin fina natur, Tåkern och såklart också flera olika typer av evenemang.

Men faktum är att du här också har en möjlighet att stanna till på ett riktigt mysigt hotell som du kommer att bli imponerad av. Så vilka hotell är värda ett besök och vad finns att göra i närheten av dessa och som kan förgylla upplevelsen lite extra?

Ombergs Turisthotell

Ett mycket uppskattat och välbesökt hotell är Ombergs Turisthotell. Kanske allra mest uppskattad för de som kombinerar detta med en härlig tur på golfbanan eller en längre vandring i området. Men detta fina hotell på Omberg har även mycket annat som lockar och tilltalar besökare från hela Sverige.

Tycker du om spa, god mat och ett hotell som har satsat lite extra på dekor och inredning? Då bör du besöka Omberg och även ta en titt på Tåkern som ligger i närheten. Ett naturreservat som är väldigt känt för sitt stora utbud av fågelarter.

Vadstena Klosterhotell

På Vadstena Klosterhotell kan du som en riktig kunglighet. Förutom ett väldigt fint spa, kan du även njuta av en väldigt vacker utsikt och fina rum som du kan koppla av i. I restaurangen kan du välja mellan klassiska rätter och god dryck som passar.

Vadstena är en stad som också har väldigt mycket att erbjuda och Vättern gör staden väldigt välbesökt på framförallt sommaren.