Boka hotell med spa i Umeå

Det finns massor av hotell i Umeå, och en hel del av dem har dessutom spa-paket. Antingen har hotellet ett eget spa, eller så samarbetar de med något externt spa i centrum. oavsett vilket du väljer så är det en härlig upplevelse som ger dig något att se fram emot i höstmörkret.

En eller ett par nätter på ett hotell är lyxigt i sig själv, och kombinerat med en dag på spa blir det ännu bättre. Stor hotellfrukost med en buffé av goda grejer, krispiga lakan i fluffigt bäddade sängar, massage, ansiktsbehandlingar och bubbelpool… Visst låter det härligt? Givetvis finns det spamöjligheter för alla, så även du med personlig assistans i Umeå kan njuta i den avslappnande miljön.

Vad gör man på spa, egentligen?

Ett besök på spa är egentligen ett sätt att komma ner i varv och landa i nuet. Tanken är att du ska kunna koppla bort allt utanför och bara njuta av det som erbjuds på spa:et. Nästan alltid finns det en relax-avdelning. Där hittar du olika bassänger med varmt och kallt vatten, och solstolar som du kan koppla av i. Ofta kan du också beställa något att dricka och lite färsk frukt att mumsa på.

På de allra flesta spa kan du boka behandlingar också. Det som erbjuds kan vara allt från olika former av massage, till exempel med lavastenar som hjälper till att mjuka upp spända partier i kroppen, till alla möjliga skönhetsbehandlingar som exempelvis ansiktsrengöring eller vaxning. På en del spa finns även möjlighet till manikyr och pedikyr.

Njut av resten av din hotellvistelse

När du är nöjd med ditt spa-besök har du resten av hotellvistelsen kvar. Se till att boka in dig på en riktigt bra restaurang för att äta en lyxig middag. Har hotellet en restaurang kan du prova den, leta annars upp en på stan i förväg och boka ett bord. Njut av god mat och dryck, och av att bli serverad och slippa diska.

Stanna inte ute för länge, utan gå tillbaka till hotellet i tid så du kan slappa i sängen och se på teve och riktigt utnyttja hotellsängen. Sov länge morgonen efter och gå sedan ner till hotellfrukosten. Här ska du verkligen spendera tid, för vad är väl bättre än en hotellfrukost? Allt lyxigt, gott, fräscht och nybakat och massor att välja mellan. Drick flera koppar kaffe, och avsluta det hela med att se vad sötsaksavdelningen har att erbjuda.