Allt du behöver till segelbåten

Om du behöver någonting till segelbåten är det stor chans att du hittar det på happyyachting.com! Det är en av Sveriges största och bästa webbutiker för allt som har segling att göra. De erbjuder ett stort sortiment, snabba leveranser och fantastiska varumärken till låga priser.

Inne på Happy Yachting hittar du följande kategorier: Kastblock, Båtvård, Böcker och Utbildning, Däcksutrustning, Flytvästar, Förtöjning, Kläder, Navigation och Kommunikation, Säkerhet, Presenter och så mycket mer. Det finns också en sida som heter Fyndlådan där de samlar de bästa fynden inklusive dunjackor, våtdräkter i microfleece, varma underkläder, polo t-shirts från North Sails, snygga shorts, med mera.

Nu när sommaren är på g har de dessutom en utförsäljning på dunjackor där man kan göra otroliga klipp om man är smart nog! Kampanjerna kommer och går på Happy Yaching, som ser till att hålla sina kunder förnöjda.

Oavsett om du är ute efter kläder, tekniska prylar eller vanliga tillbehör till din segelbåt så kan du hitta ett bra utbud på denna webshop. På deras topplista just nu hittar vi  UltraGlozz Superpolish, 500 ml som de säljer med 50 kronors rabatt, PSP Spinnakertejp, det miljövänliga rengöringsmedlet ABNET® Professional, en populär flytväst till hunden som heter Baltic Hundflytväst Mascot och så vidare. Som du ser är det en salig blandning på produkter.

Om du hittar någonting i shoppen så kan du få det hemskickat eftersom Happy Yachting levererar till adresser inom Sverige med Budbee, Best, Airmee, instabox, DHL, postnord, med flera. Du väljer själv vilken fraktmetod som passar dig bäst.